Urine Cup Drugs Test

Drugstesten - Hoe werken ze en welke drugstesten zijn er?

DRUGS: iedereen wordt er wel eens mee geconfronteerd.
Praktische vragen i.v.m. testen op drugsgebruik blijven echter lastig te beantwoorden. Daarom deze informatie met enkele concrete antwoorden over drugs en drug testen.

Drugstesten worden al langere tijd gebruikt in de verslavingszorg. Deze testen zijn nu ook geschikt om thuis te testen op het gebruik van vrijwel alle drugs soorten. De testen zijn beschikbaar om te testen op drugs in urine en in speeksel.
Nu ook multi drugstest op haar beschikbaar.

Kijk hier ook voor nieuws over speeksel en urine drugs testen.

De urine en speeksel testen die hier besproken zullen worden, worden al meer dan 10 jaar wereldwijd in meer dan 80 landen geleverd aan laboratoria, ziekenhuizen en instellingen. Deze zelfde testen kunnen nu ook als thuistest worden ingezet om, in overleg met de te testen persoon, te controleren op de meest gebruikte drugs of om afspraken te controleren.

Zowel de urine drugstesten als de speeksel drugstesten zullen uitvoerig worden belicht. Daarnaast zullen de praktische vragen als:

  • hoe lang is drugs nog aan te tonen?
  • hoe betrouwbaar is een drugstest?
  • waar kan ik drugstesten kopen?
  • wat is het verschil in testen in speeksel en urine?

via deze website worden beantwoord. Wij hebben niet de wijsheid in pacht. Maar wel meer dan 45 jaar ervaring in diagnostische en forensische testen.

Particuliere klant? Kijk even onder het menu "Enkele Drugs Zelftest" of "Multi Drugstest".

Professionele klanten kunnen contact opnemen via het contact formulier. Wij verstrekken graag de technische documentatie van de testen (inclusief sensitiviteit en specificiteit), laten weten waar onze testen gebruikt worden (referenties) en bespreken de mogelijkheden van levering in bulk en staffel kortingen (al vanaf 100 testen).
Bekijk hier het aanbod in drugs testen.

 


NIEUW:

Unieke speeksel drugstest om te testen op 12 verschillende drugs soorten.

Speeksel Drugstest - Test op 12 soorten drugs in Speeksel

Bezoek onze winkel voor alle informatie over deze unieke test!


Nb: deze meter maakt onderdeel uit van een scala aan zelfzorg producten, waaronder:
gluten-check (coeliakie test), glucose-check (diabetes test), allergie-check (allergie zelftest op specifieke allergenen), meno-check (pre- en meno-pauze test), drugs-check (drugsgebruik testen in speeksel en urine), nicotine-check (controleer of er wordt gerookt), MultiCheck™ (Glucose & Cholesterol Meter),  vruchtbaarheids-check (nieuwe mannelijke vruchtbaarheidstest - enige en unieke test met duidelijke Ja/Nee uitslag), Candida-Check (Vaginale Candida Schimmelinfectie Zelftest), Maag-check® (test thuis op maagzweer bacterie),  Tobénobé - Eerste echt betaalbare (en vroege) digitale zwangerschapstest, Totaal-Check, Blaas-Check en Dieet-Check - Unieke thuistests in urine 


Iedere thuistest is ook direct verkrijgbaar in onze webwinkel.